UC100 USB CNC mozgásvezérlő

A Mach3-as program a CNC gépeket a printer porton keresztül képes vezérelni. A printer porton történő pontos időzített jelek előállítása az operációs rendszer részéről igen nagy feladat, és vannak korlátai is (nem ajánlott futtatni más programot a Mach3-on kívül, mert azok befolyásolhatják a kiküldött jelek “simaságát”). Itt merül fel a kérdés: hogyan lehetne ezt kikerülni, ill kiváltani? Annak fényében, hogy a technika fejlődésével a számítógépekről különösen a laptopokról eltűnik a printer csatlakozó.

Bővebben...

 

UC300-5LPT ETH CNC mozgásvezérlő

Az UC300-5LPT modul az UC100 nagyobb testvérének első tagja. A modul úgy lett kialakítva, hogy 5db LPT portnyi ki és bemenetek vannak IDC-26 csatlakozókra kivezetve, melyek lábkiosztása kompatibilis a LPT porttal. Az 5LPT portból 2 normál és 3 bővített bemenetű. Összesen 36db 5V-os digitális kimenet és 49db 5V-os digitális bemenet található rajta, melyek szabadon konfigurálhatóak. A sok digitális ki és bemenet mellett 2 analóg kimenet és 2 analóg bemenetet is tartalmaz. Az analóg kimenetek közvetlen 0-10V-os jelet szolgáltatnak, így egyszerű illeszteni frekvenciaváltóhoz.  

Bővebben...

 

UC400ETH ethernet mozgásvezérlő

UC400ETH ethernet mozgásvezérlő IDC26-DSUB25 mama szalagkábehez.    

Bővebben...

 

AXBB-E kombinált ethernet mozgásvezérlő és jel-osztó (leválasztó) kártya

AXBB-E kombinált ethernet mozgásvezérlő és jel-elosztó (leválasztó) kártya.

Bővebben...

 

UCR201 vezetéknélküli távirányító 6 tengelyig

Vezeték nélküli távirányító UCCNC és Mach3 szofverekhez. Használata nagyban megkönnyíti a '0' pont felvételt és precíz gépbeállítást tesz lehetővé nagyobb gépek esetén is.

Bővebben...

 
eXTReMe Tracker